Fiat Chrysler recheamă 13.000 de automobile Maserati, din cauza riscului de a se deplasa singure

Fiat Chrysler recheamă 13.000 de automobile Maserati, din cauza riscului de a se deplasa singure
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 iun 2016

Divizia Maserati a grupului Fiat Chrysler Automobiles recheamă 13.092 de automobile de lux Quattroporte și Ghibli, pe piața americană, pentru că riscă să se deplaseze singure după ce au fost parcate, din cauza unei deficiențe la schimbătorul de viteze, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În luna aprilie, Fiat Chrysler a rechemat 1,1 milioane în întreaga lume, din același motiv. Între automobilele rechemate atunci se află modele Dodge Charger, fabricate în perioada 2012-2014, berline Chrysler și SUV-uri Jeep Grand Cherokee, din cauza unei probleme la schimbătorul de viteze, scrie News.ro.

Noua rechemare se referă la automobilele Maserati din 2014 cu transmisie în opt viteze.

Compania nu a răspuns întrebării dacă rechemarea include și vehicule din afara Statelor Unite.

Campania precedentă a fost anunțată în urma a 41 de răniri, 212 de coliziuni și 308 de cazuri de daune aduse unor proprietăți și a avut loc după o investigație efectuată de Administrația pentru Siguranța Traficului Rutier din Statele Unite, din august 2015.

Maserati North America a precizat că nu are cunoștință despre răniri sau coliziuni provocate de deficiența identificată la schimbătorul de viteze.

Tribunalul București a decis interzicerea comercializării sticlei de Aqua Carpatica. Hotărârea nu este definitivă CITEȘTE ȘI Tribunalul București a decis interzicerea comercializării sticlei de Aqua Carpatica. Hotărârea nu este definitivă

Fiat Chrysler a anunțat miercuri că accelerează activitățile de remediere a softului pentru cutia de viteze, la cele 1,1 milioane de vehicule rechemate din cauza riscului de a se deplasa singure.

Un SUV Jeep Grand Cherokee, inclus în campania respectivă de rechemări a Fiat, a provocat recent moartea actorului Anton Yelchin, care a jucat în filmul Star Trek. SUV-ul l-a strivit pe Yelchin de un gard și o cutie poștală.

Poliția nu a stabilit dacă defectul care a dus la declanșarea campaniei de rechemări a Fiat Chrysler a provocat moartea actorului.

viewscnt
Afla mai multe despre
fiat chrysler
maserati