Ford Motor produce măști pentru a-și proteja angajații de pandemia de coronavirus

Ford Motor produce măști pentru a-și proteja angajații de pandemia de coronavirus
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 apr 2020

Ford Motor a anunțat luni că produce măști faciale la o fabrică din Michigan, pentru a-și proteja angajații de pandemia de coronavirus și vrea să obțină certificarea măștilor pentru utilizarea lor în scop medical, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Producătorul auto a anunțat că măștile sunt produse la fabrica de sisteme de transmisie Van Dyke, din Sterling Heights, Michigan, fiind dezvoltate în colaborare cu sindicatul United Auto Workers, scrie News.ro.

Toyota anunță o scădere „modestă” în Europa, în pofida epidemiei de coronavirus, pe o piață cu un declin abrupt CITEȘTE ȘI Toyota anunță o scădere „modestă” în Europa, în pofida epidemiei de coronavirus, pe o piață cu un declin abrupt

Ford a mai anunțat că lucrează cu furnizorul Joyson Safety Systems pentru fabricarea de salopete refolosibile, din materiale destinate airbagurilor.

Al doilea mare producător auto american a anunțat anterior că va fabrica dispozitive de purificare a aerului, prin consultare cu compania 3M. Ford a anunțat luni că producția acestor dispozitive va începe marți, la o fabrică de lângă Flat Rock, Michigan.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford motor
masti