Ford Motor recheamă 198.000 de SUV-uri în Statele Unite

Ford Motor recheamă 198.000 de SUV-uri în Statele Unite
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 sep 2022

Ford Motor recheamă 198.000 de SUV-uri în Statele Unite, pentru a înlocui ansamblul motorului aerotermei, după raportarea a 25 de incendii, a anunțat compania, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Rechemarea acoperă vehiculele Ford Expedition și Lincoln Navigator din anii 2015-2017. Ford a spus că a avut trei rapoarte de incendii legate de daune materiale aduse structurilor și unul care implică răni minore, scrie News.ro.

Giganții Geely și Aramco, în primăvară devenită cea mai valoroasă companie din lume, negociază să cumpere 60% din acțiuni la unitatea de motoare a Renault, care va include Uzina Mecanică Mioveni CITEȘTE ȘI Giganții Geely și Aramco, în primăvară devenită cea mai valoroasă companie din lume, negociază să cumpere 60% din acțiuni la unitatea de motoare a Renault, care va include Uzina Mecanică Mioveni

Ford va anunța proprietarii începând cu 12 septembrie.

Rechemarea nu are legătură cu rechemarile de siguranță aprobate în iulie, referitoare la vehiculele Expedition și Navigator mai noi, din 2021, pentru un risc de incendiu în compartimentul motorului care provine din cutia de joncțiune a bateriei, a spus Ford.

Datele au arătat că problema din noua rechemare afectează vehiculele cu un kilometraj mai mare, a spus compania.

Ford a mai spus că recheamă 1.175 de vehicule electrice Mustang Mach-E din modelul anului 2022, deoarece este posibil ca semiaxele punții dreapta-spate să fi fost fabricate incorect și o piesă s-ar putea rupe.

România - medalie de argint la CM Natație Juniori în proba de ștafeta mixtă 4x100 metri liber CITEȘTE ȘI România - medalie de argint la CM Natație Juniori în proba de ștafeta mixtă 4x100 metri liber

Dealerii vor inspecta și vor înlocui semiaxele din dreapta-spate după cum va finecesar.

Ford a spus că nu are rapoarte de defecțiuni în rândul proprietarilor, dar luna trecută a aflat că uzina de asamblare din Cuautitlan, Mexic, a identificat 2 vehicule cu axele respective rupte.

Ford a efectuat în acest an cele mai multe rechemări, în rîndul producătorilor auto din Statele Unite, cu 52 de campanii separate de rechemare, acoperind aproximativ 7,4 milioane de vehicule.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford motor
sua