Ford Motor va investi 600 de milioane de euro în fabrica sa germană din Saarlois

Ford Motor va investi 600 de milioane de euro în fabrica sa germană din Saarlois
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 mar 2017

Ford Motor va investi 600 de milioane de euro în fabrica sa din Saarlois, din Germania, pentru producerea viitoarei generații a modelului Ford Focus, semn al angajamentului producătorului auto american pentru afacerile din Europa, transmite MarketWatch.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Investiția Ford are loc după ce grupul concurent General Motors a decis în această lună vânzarea diviziei Opel către grupul francez PsA, producătorul mărcilor Peugeot și Citroen, scrie News.ro.

Ford Werke, divizia germană a Ford Motor, a anunțat că investiția este în producția high-tech, logistică și utilizarea mai eficientă a energiei la fabrica din Germania.

Ford are peste 25.000 de angajați în Germania, mai mulți decât în oricare altă țară europeană.

Ministrul Mediului anunță în premieră restituirea timbrului de mediu pentru proprietarii de mașini: Toate sumele care au fost plătite vor fi înapoiate! Care va fi procedura CITEȘTE ȘI Ministrul Mediului anunță în premieră restituirea timbrului de mediu pentru proprietarii de mașini: Toate sumele care au fost plătite vor fi înapoiate! Care va fi procedura

Fabricile Ford din Koln și Saarlois sunt principalele unități de producție pentru modelele Ford Focus, Fiesta, C-MAX/Grand și C-MAX.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford motor
saarlois