Ford va rechema la service două milioane de vehicule în America de Nord

Ford va rechema la service două milioane de vehicule în America de Nord
scris 11 iun 2020

Ford va rechema la service aproximativ 2,15 milioane de vehicule în America de Nord din cauza unor posibile defecte la elementele de blocare ale ușilor, a anunțat miercuri al doilea producător auto american, transmit Reuters și DPA.

Sunt vizate modele Fiesta, Focus, Fusion, Escape, C-Max, Transit Connect, Mustang, Lincoln MKZ și Lincoln MKC, fabricate în perioada 2011 - 2016. În cel mai rău caz, ușile se pot deschide în timpul mersului, dar nu au fost primite informații privind accidente sau răniri, a precizat Ford.

Trei noi tractoare românești, realizate în perioada pandemiei, lansate pe piață de IRUM Reghin CITEȘTE ȘI Trei noi tractoare românești, realizate în perioada pandemiei, lansate pe piață de IRUM Reghin

Problema nu este nouă dar actuala rechemare la service este necesară deoarece unele componente ale sistemului de blocare a ușilor nu au fost înlocuite sau nu au fost reparate adecvat în timpul precedentelor două rechemări, din 2015 și 2016, a informat grupul auto, scrie Agerpres.

De asemenea, Ford va rechema la service aproximativ 292.000 de camionete F-150, fabricate în SUA perioada 2014 - 2017, din cauza unor scurgeri ale lichidului de frână. Alte 52.000 de unități vor fi reparate în Canada și Mexic.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford
rechemare service