FOTO Accident cu autocar românesc în Ungaria. Mai multe persoane au murit

Profit.ro
Profit.ro
scris 15 feb 2017

UPDATE 11:58 Bilanțul victimelor accidentului produs, miercuri dimineață, în Ungaria, în care a fost implicat și un autocar românesc, a ajuns la cinci persoane decedate și 12 rănite, anunță Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Potrivit reprezentanților DSU, 39 de persoane au fost implicate în accidentul produs miercuri dimineață în Ungaria, la aproximativ doi kilometri de granița cu România. Cinci persone au murit, iar 12 au fost rănite, patru din acestea fiind în stare gravă, conform sursei citate.

Toți răniții sunt transportați la spitale din Ungaria, la decizia autorităților maghiare, au mai menționat reprezentanții DSU.

Directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Arad, Mircea Merea, declara că una dintre persoanele care au murit în accident era pasager în autocarul care mergea spre București.

FOTO Accident cu autocar românesc în Ungaria. Mai multe persoane au murit

UPDATE 10.45 Patru persoane au murit în urma accidentului în lanț produs pe Autostrada Paneuropeană, în Ungaria, la aproximativ doi kilometri de granița cu România.

Una dintre persoanele decedate era pasager în autocarul românesc, în timp ce ceilalți trei morți au fost găsiți în autovehiculele implicate în accidentul în lanț, cel puțin 15 răniți fiind preluați de ambulanțe și duși la spitalul din Szeged.

ȘTIRE INIȚIALĂ Cel puțin trei persoane dintr-un autocar românesc au murit, iar zece au fost rănite, miercuri dimineață, în urma unui accident în lanț produs pe Autostrada Paneuropeană, în Ungaria, la aproximativ doi kilometri de granița cu România, mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad intervenind la fața locului.

FOTO Prima carte electronică de identitate, care va înlocui actul utilizat în prezent de populație CITEȘTE ȘI FOTO Prima carte electronică de identitate, care va înlocui actul utilizat în prezent de populație

Conform purtătorului de cuvânt la ISU Arad, George Pleșca, un autocar înmatriculat în România, care circula pe ruta Hamburg - București, a fost implicat într-un accident în lanț pe Autostrada Paneuropeană, în Ungaria, la aproximativ doi kilometri de Vama Nădlac II, scrie News.ro.

În accident au fost implicate mai multe autovehicule, precum camioane, microbuze și autoturisme.

Potrivit sursei citate, trei pasageri au fost declarați morți, până la ora transmiterii acestei știri, iar zece au fost răniți.

FOTO Klaus Iohannis a urcat sâmbătă la Bâlea Lac cu mai mulți prieteni, a vizitat Hotelul de gheață și s-a fotografiat cu turiștii CITEȘTE ȘI FOTO Klaus Iohannis a urcat sâmbătă la Bâlea Lac cu mai mulți prieteni, a vizitat Hotelul de gheață și s-a fotografiat cu turiștii

În baza unui acord de colaborare transfrontalieră, autoritățile ungare au solicitat sprijin la Arad, iar ISU a trimis un echipaj SMURD de terapie intensivă, două echipaje SMURD de prim-ajutor, în timp ce Serviciul Județean de Ambulanță a trimis patru ambulanțe.

viewscnt
Afla mai multe despre
accident autocar