FOTO BMW România lansează noul X5 pe piața locală. Mașina va fi disponibilă din 24 noiembrie, la dealeri

FOTO BMW România lansează noul X5 pe piața locală. Mașina va fi disponibilă din 24 noiembrie, la dealeri
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 31 oct 2018

BMW România a lansat pe piață noua generație X5, anunțând prețurile pentru versiunile acestui SUV, care va fi disponibil începând cu 24 noiembrie, pe toate piețele lumii, inclusiv România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

BMW România a lansat pe piață cea mai nouă generație a SUV-ului care a făcut istorie, începând cu 1999, când a fost prezentată în premieră primul exemplar X5. Potrivit companiei, au fost vândute, în tot acest timp, 2,2 milioane de unități, de departe cel mai vândut SUV premium din lume. Generația anterioară, a patra, s-a vândut în 875.000 de unități.

Pe piața din România, X5 este cel mai vândut model al mărcii, fiind înregistrate deja peste 100 de comenzi pentru noua generație. Datele oficiale arată că jumătate din comenzi sunt pentru versiunea entry, xDrive30d, iar aproximativ 30% sunt pentru cea mai scumpă, M50d.

„BMW a lucrat mult în a dezvolta cel mai avansat SUV de pe piață – este acum mai rafinat, mai elegant, mai confortabil și mai practic. Iar ecosistemul iDrive stabilește încă o dată referința. Avem mare încredere în acest model și suntem convinși de succesul pe piață. Entuziasmul arătat până acum cu peste 100 de comenzi ferme cu peste o lună înainte lansarea oficială ne onorează”, a explicat Wolfgang Schulz, director general BMW Group România.

CONFIRMARE Volkswagen își deschide un Concept Store într-un mall din București, o premieră pentru România și una dintre primele astfel de inițiative din Europa CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Volkswagen își deschide un Concept Store într-un mall din București, o premieră pentru România și una dintre primele astfel de inițiative din Europa

Noul BMW X5 are o serie de noutăți în gama BMW, cea mai importantă fiind introducerea noului limbaj de design al mărcii. Tot o noutate este reintroducerea suspensiei pneumatice, ca și pachetul xOffroad, care este disponibil doar împreună cu suspensia pneumatică. Modelul introduce în gamă și noua generație iDrive, sistemul multimedia care reprezintă interfața cu funcțiile automobilului, „îmbrăcat” în sistemul de ecrane „BMW Live Cockpit”.

Dintre toate sistemele de asistență de siguranță și confort, remarcăm „Asistentul pentru mersul înapoi”, oferit standard, („Reversing Assistant”), care înregistrează ultimii 50 m din traseul parcurs cu o viteză de sub 35 km/h, apoi va putea prelua controlul direcției și va ghida în marșarier automobilul, pe același traseu. Funcția poate fi folositoare la intrarea într-o curte, într-o parcare, în garaj sau pe un drum îngust. Automobilul va ieși singur, la apăsarea unui buton, dar numai pe o distanță de 50 de metri.

Noul BMW X5 va putea fi comandat de clienții din România începând cu 68.842 euro, în cea mai accesibilă versiune și motorizare, xDrive30d.

Noul BMW X5 – prețuri fără TVA/ cu TVA

BMW X5 xDrive40i

59.100 Euro/ 70.329 Euro

BMW X5 xDrive30d

57.850 Euro/ 68.842 Euro

BMW X5 M50d

77.800 Euro/ 92.582 Euro

 

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw
x5
lansare x5 romania
preturi bmw x5