FOTO BMW va prezenta o avanpremieră a viitoarei Serii 7

FOTO BMW va prezenta o avanpremieră a viitoarei Serii 7

BMW Future Vision Concept - 2014

scris 22 iun 2021

Constructorul bavarez BMW va profita de salonul auto desfășurat în premieră la Munchen pentru a dezvălui un prototip al viitoarei Serii 7, ce ar trebui să aibă premiera abia în 2022.

În toamna acestui an, orașul Munchen va organiza pentru prima dată salonul IAA, mutat de la Frankfurt, în căutarea de noi vizitatori. Pentru BMW este o ocazie extraordinară să-și prezinte noutățile în propriul oraș, în care are își are sediul și cea mai importantă dintre uzine. Modelul cu cea mai mare reputație din gamă este Serie 7, însă acesta ar trebui să fie dezvăluit abia în 2022. BMW va anticipa însă această lansare cu un concept-car, ce va anunța care sunt principalele linii de design și elemente de tehnologie, potrivit Automotive News, care citează surse din interiorul companiei.

Modelul de serie este deja în dezvoltare, fiind surprins de fotografi pe celebrul circuit din Nurburgring, Germania, camuflat (FOTO AICI), dar afișându-și formele specifice. Mai mult, există informații certe că această generație va beneficia și de versiunea electrică i7. BMW pregătește o mulțime de noutăți pentru acest model, o listă suficiente de lungă pentru a se bate de la egal la egal cu noul Mercedes S Class.

VIDEO&FOTO Dacia dezvăluie noul logo dar și noile stopuri ce vor fi prezente pe Duster CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Dacia dezvăluie noul logo dar și noile stopuri ce vor fi prezente pe Duster

Printre noutățile noului BMW Serie 7 se numără și noua platformă dezvoltată pentru modelele de mari dimensiuni, având în prim plan propulsia electrică și abia pe planul al doilea posibilele propulsii cu combustie. BMW a ales o cale diferită față de ceilalți constructori europeni de automobile premium, preferând să dezvolte platforme flexibile pentru toate motorizările, în locul celor specializate exclusiv pentru motoare electrice.

BMW Serie 7 este lider în Europa, pe segmentul limuzinelor premium de clasă F, depășind Mercedes S Class și Audi A8. Cu toate acestea, la nivel global, Mercedes S Class este în continuare cel mai vândut automobil premium din clasa superioară. Mercedes este primul dintre cele trei modele care a lansat versiunea electrică a limuzinei sale de top.

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw serie 7
bmw concept
serie 7 concept
bmw future vision