FOTO Dacia lansează kitul de off-road pentru Duster, care urcă prețul la peste 30.000 de euro

FOTO Dacia lansează kitul de off-road pentru Duster, care urcă prețul la peste 30.000 de euro
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 14 iun 2024

Pentru prima dată în istoria acestui model, Dacia Duster primește un kit de off-road de uzină, adică vândut oficial de marcă, pentru modelul 4x4. Prețul de vânzare duce Duster peste pragul de 30.000 de euro.

Dacia a lansat kit-ul Adventure, un kit complet pentru off-road extrem, disponibil exclusiv pentru modelele Duster din generația III, versiunile 4x4, echipate cu motorizarea TCe 130.

Urmărește-ne și pe Google News

Kitul conține și elemente de design specifice, dar componentele sale de bază sunt destinate creșterii capacităților SUV-ului Dacia de a traversa supragețe dificile.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

În primul rând, kitul conține suspensii înălțate Koni, care ridică mașina cu înă 30 mm, pentru o performanță optimizată pe teren accidentat, și este completat cu pneuri BFGoodrich All-Terrain KO2 215/70 R16 100/97R, pentru aderență și tracțiune superioare, montate pe jante de tablă de 16”. În plus, mașina este echipată cu scut motor din duraluminiu de 6 mm, precum și cu scut diferențial spate din oțel de 2,5 mm. Alte accesorii precum barele de pavilion transversale, un roof rack pe care se poate monta un suport de antenă CB și lumini adiționale de tip LED, precum și antena de tip coadă de rechin, completează lista de dotări.

Kit-ul Adventure este disponibil la prețul de 5.000 euro și poate fi comandat exclusiv împreună cu noul Duster 3 la dealerii mărcii din toată țara, începând cu a doua parte a lunii iunie. Kit-ul beneficiază de o garanție de 3 ani în limita a 100.000 km, iar primele livrări către clienți sunt estimate să aibă loc începând cu luna septembrie.

Date finale: Top 10 cele mai vândute automobile din lume. Cea mai populară mașină din Europa, doar pe locul 20 CITEȘTE ȘI Date finale: Top 10 cele mai vândute automobile din lume. Cea mai populară mașină din Europa, doar pe locul 20

Dacia Duster 4x4 este echipată standard cu motorul 1.2 litri, de 130 CP (TCe 130), și beneficiază de un control mai complex al tracțiunii, chiar dacă folosește aceeași tehnologie ca vechea generație. Clienții au mai multe moduri de rulare, care au fost gândite pentru diferite suprafețe și condiții de mers, moduri ce pot fi selectate din butonul amplasat pe consola centrală.

Cel mai ieftin Duster 4x4 este cel în echiparea Expression, la 23.800 euro, ceea ce înseamnă că dacă clienții optează și pentru kitul de off-road, prețul ajunge la 28.800 de euro. Pentru cea mai bine echipată versiune de off-road, Extreme, care are motorizarea TCe 130 4x4, prețul depășește 30.000 de euro cu 300 de euro.

FOTO Dacia lansează kitul de off-road pentru Duster, care urcă prețul la peste 30.000 de euro

FOTO Dacia lansează kitul de off-road pentru Duster, care urcă prețul la peste 30.000 de euro
viewscnt
Afla mai multe despre
dacia duster
kit offroad dacia duster
suspensii koni duster