FOTO Două trenuri s-au ciocnit, persoane rănite

FOTO Două trenuri s-au ciocnit, persoane rănite
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 dec 2019

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident feroviar produs miercuri după amiază în gara Ploiești Triaj, unde două trenuri s-au ciocnit. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje medicale. În urma primelor evaluări, mecanicii celor două garnituri feroviare și trei pasageri sunt răniți. Aceștia nu sunt răniți grav.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Primele date arată că un tren de marfă ar fi depășit semnalul de oprire și s-a ciocnit cu un tren care transporta persoane pe ruta Ploiești Sud – București, scrie News.ro.

FOTO Două trenuri s-au ciocnit, persoane rănite

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae, pompierii au fost solicitați să intervină, miercuri după-amiază, în gara Ploiești Triaj, în apropierea municipiului Ploiești, unde două trenuri au deraiat.

VIDEO Un șofer a intrat într-o stație de gaze naturale din Crevedia. Circulația pe DN1A oprită în ambele sensuri CITEȘTE ȘI VIDEO Un șofer a intrat într-o stație de gaze naturale din Crevedia. Circulația pe DN1A oprită în ambele sensuri

Primele date de la fața locului arată că cinci persoane au fost rănite.

La locul accidentului au fost trimise patru ambulanțe SMURD, una de terapie intensivă, o ambulanță pentru victime multiple, două echipaje de descarcerare și două echipaje de stingere.

Oficialii CFR nu au precizat, până la ora transmiterii acestei știri, condițiile în care s-a produs accidentul.

Conform IPJ Prahova, primele date arată că un tren de marfă ar fi depășit semnalul de oprire și s-a ciocnit cu un tren care transporta persoane pe ruta Ploiești Sud - București.

Sursa citată precizează că în urma impactului primul vagon al trenului de persoane a sărit de pe șine.

Reprezentanții ISU precizează că, în urma primelor evaluări, mecanicii celor două garnituri feroviare și trei pasageri sunt răniți. Aceștia nu sunt răniți grav, arată primele informații.

viewscnt
Afla mai multe despre
ploiești triaj
tren deraiat