FOTO Renault a lansat noul SUV urban Captur

FOTO Renault a lansat noul SUV urban Captur
scris 3 iul 2019

Constructorul auto francez Renault și-a prezentat, miercuri, noul SUV urban Captur, care s-a vândut, până în prezent, de la lansarea sa din 2013, în 1,2 milioane exemplare.

Profit.ro a prezentat anterior și Foto-Spion ale mașinii.

”Pionier pe segmentul SUV-urilor urbane, Captur s-a vândut în 1,2 milioane de unități de la lansarea sa în 2013. A devenit rapid un bestseller în segmentul său, atât în Franța, cât și în Europa. A păstrat această poziție și anul trecut când s-a vândut în peste 230.000 de unități în întreaga lume”, se arată în comunicat.

Opinii despre Opinii CITEȘTE ȘI Opinii despre Opinii

Lansarea Noului Captur face parte din planul strategic al Groupe Renault Drive the Future (2017-2022) și este unul dintre modelele sale cheie. Vândut pe toate continentele, noul Captur va fi fabricat în China, o regiune strategică pentru Groupe Renault. Acesta are acum același nume pe fiecare piață, inclusiv în Coreea de Sud, și este comercializat sub marca Renault, scrie News.ro.

FOTO Renault a lansat noul SUV urban Captur

Noul Captur este mai lung (4,23 m sau +11 cm), propune jante de 18 inch (în funcție de versiune) și un ampatamentul mărit (2,63 m sau +2 cm). În total, 11 culori de caroseriei, 4 culori de plafon contrastante și 3 pachete de personalizare externă vor fi disponibile la momentul lansării, oferind un potențial de 90 de combinații posibile.

Noul Captur propune o gamă mai largă de motoare pe benzină și diesel, reproiectate în mare măsură. Împreună cu o cutie de viteze manuală cu 5 sau 6 trepte sau cu o cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj cu 7 trepte, aceste motoare oferă o gamă de putere mai mare: de la 100 la 155 CP pentru benzină și de la 95 la 115 CP pentru diesel.

FOTO Renault a lansat noul SUV urban Captur

viewscnt
Afla mai multe despre
captur
renault
suv