FOTO Renault anunță un nou concept-car, alimentat cu hidrogen

FOTO Renault anunță un nou concept-car, alimentat cu hidrogen
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 18 feb 2022

Luca de Meo a dezvăluit în premieră, în cadrul conferinței de prezentare a rezultatelor companiei pentru 2021, că în luna mai va fi dezvăluit un nou concept-car „care simbolizează angajamentul pentru o strategie sustenabilă”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Reunault pregătește un concept-car care anticipează primul automobil cu hidrogen al mărcii, pe segmentul de autoturisme. Prima informație referitoare la acest model a fost transmisă de Luca de Meo, care a spus că mașina va avea propulsie electrică, dar și cu hidrogen. Renault a publicat o primă imagine cu viitorul concept-car, imagine care lasă la vedere foarte puține detalii. Cel mai probabil, este vorba despre un concept care anticipează un viitor SUV al mărcii, despre care Luca de Meo a vorbit în toamna trecută, într-o discuție cu jurnaliștii. El a spus la acel moment că „urmează un SUV”, pe lista lansărilor electrice ale mărcii.

VIDEO PROFIT NEWS TV Alexandru Băloi, Director Divizia de Soluții pentru Antreprenori, Vodafone România: Pentru o afacere mică, primii pași în digitalizare înseamnă prezența în mediul online. E foarte important să poată să te găsească clienții CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Alexandru Băloi, Director Divizia de Soluții pentru Antreprenori, Vodafone România: Pentru o afacere mică, primii pași în digitalizare înseamnă prezența în mediul online. E foarte important să poată să te găsească clienții

Potrivit descrierii oficiale a noului model, „acest concept car fără precedent, cu motor alimentat cu hidrogen, reprezintă ilustrarea traiectoriei de decarbonizare a grupului și a mărcii renault, cât și progresul lor în termeni de economie circulară, materiale reciclate și reciclabile”. Primele informații transmise mai precizează că „inovațiile tehnologice disponibile la bord garantează siguranța șoferului și a pasagerilor”.

Viitorul model a fost creat de echipa de design condusă de Gilles Vidal, director de design al grupului Renault, lansarea sa fiind prevăzută pentru luna mai 2022.

FOTO Renault anunță un nou concept-car, alimentat cu hidrogen

viewscnt
Afla mai multe despre
renault concept car
renault hidrogen
renault suv electric