FOTO SPION cu VW Golf 8. Interiorul dezvăluit complet nedeghizat

FOTO SPION cu VW Golf 8. Interiorul dezvăluit complet nedeghizat
scris 21 mai 2019

Mai multe fotografii cu viitorul model VW Golf 8 au fost publicate pe un forum dedicat pasionaților de Volkswagen Golf. Pozele cuprind atât interiorul, complet nemascat, cât și exteriorul, cu mașina camuflată.

Elis Pavaje, liderul pieței de pavaje din România, mizează pe o creștere cu 10% a cifrei de afaceri în acest an CITEȘTE ȘI Elis Pavaje, liderul pieței de pavaje din România, mizează pe o creștere cu 10% a cifrei de afaceri în acest an

Inginerii Volkswagen au fost surprinși în timpul testelor cu viitoarea generație VW Golf 8, care va fi lansată la sfârșitul acestui an, imediat după prezentarea noului model ID.3, electric. Mașina a fost fotografiată într-o parcare, în spatele ei aflându-se și un model Audi, de asemenea camuflat, în teste.

Cei care au fotografiat viitorul Golf 8 au reușit să surprindă bordul mașinii complet necamuflat, putând fi observată planșa de bord cu cele două diplay-uri de mari dimensiuni. De asemenea, la exterior pot fi observate liber blocurile opitice ale lui VW Golf 8.

Din punct de vedere al dimensiunilor și proporțiilor, mașina păstrează rețeta clasică a acestui model, cel mai vândut din Europa de mai mulți ani.

VIDEO Salariul crește la uzina Dacia. Muncitorii de la Mioveni au dus șefilor tăvile cu mâncare, acuzând că este proastă CITEȘTE ȘI VIDEO Salariul crește la uzina Dacia. Muncitorii de la Mioveni au dus șefilor tăvile cu mâncare, acuzând că este proastă

Noul VW Golf 8 a fost dezvoltat pe platforma modulară MQB, aflată la o verisune nouă, revizuită, și va fi echipat cu motoare de 1.0 și 1.5 litri, benzină, dar și hibrid.

Mai multe fotografii pot fi văzute pe site-ul golfmk8.com 

FOTO SPION cu VW Golf 8. Interiorul dezvăluit complet nedeghizat

 

viewscnt
Afla mai multe despre
vw golf 8
noul golf
lansare volkswagen golf
golf mk8