Compania națională aeriană TAROM a încheiat o înțelegere cu chef Roxana Blenche pentru a furniza la bord călătorilor meniuri gastronomice create de aceasta.
Vor fi meniuri calde și reci, care pot fi comandate în avans, de pe site-ul companiei, cu până la 24 de ore înainte de zbor.

28 mai Maratonul Fondurilor Europene
4 iunie Eveniment Profit.ro - Piața imobiliară între șocuri și oportunități - Ediția a V-a
„Mâncarea nu este doar despre gust, ci și despre emoție, despre momentele pe care le creează. Când am primit provocarea de a crea meniul in-flight pentru TAROM, am știut că trebuie să ofer pasagerilor o experiență autentică, care să transforme fiecare zbor într-o călătorie a simțurilor. Sper să se bucure de fiecare îmbucătură la fel de mult cum m-am bucurat eu să creez acest meniu!”, afirmă Chef Roxana Blenche.
În același timp, cum a anunțat recent Profit.ro, TAROM discută o operațiune de divizare, în care activitatea de mentenanță să fie mutată pe o nouă firmă.
Viitoarea firmă va fi societate cu răspundere limitată (SRL).

În prezent, activitatea de mentenanță se desfășoară în cadrul Direcției Tehnice a companiei.
TAROM este controlată de Ministerul Transporturilor.

În anul 2023, conform celor mai recente date publice disponibile, TAROM a avut pierderi de 87,1 milioane de lei și afaceri de 1,259 miliarde de lei.