Grindeanu anunță că a fost desemnat constructorul pentru încă 2 tronsoane din A7 - Autostrada Moldova

Grindeanu anunță că a fost desemnat constructorul pentru încă 2 tronsoane din A7 - Autostrada Moldova
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 aug 2022

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunțat că a fost desemnat constructorul pentru încă 2 tronsoane din A7 - Autostrada Moldova.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Ambele contracte pentru construirea a două din cele 4 tronsoane care compun Autostrada Buzău-Focșani au fost atribuite astăzi unui constructor român: Tronsonul 1: (4,60 km), Buzău-Vadu Pașii, la suma de 689,99 milioane de lei (fără TVA); Tronsonul 2: (10,94 km), Mândrești Munteni-Focșani Nord, la suma de 763,72 milioane de lei, fără TVA”, a adăugat ministrul.

VIDEO CNAIR a transmis spre publicare anunțul pentru construcția Autostrăzii Focșani-Bacău CITEȘTE ȘI VIDEO CNAIR a transmis spre publicare anunțul pentru construcția Autostrăzii Focșani-Bacău

„A fost desemnat constructorul pentru încă 2 tronsoane din A7 (Autostrada Moldova)! Ambele contracte pentru construirea a două din cele 4 tronsoane care compun Autostrada Buzău-Focșani au fost atribuite astăzi unui constructor român: Tronsonul 1: (4,60 km), Buzău-Vadu Pașii, la suma de 689,99 milioane de lei (fără TVA); Tronsonul 2: (10,94 km), Mândrești Munteni-Focșani Nord, la suma de 763,72 milioane de lei (fără TVA)”, a transmis Grindeanu.

Ministrul Transporturilor a mai spus că sunt finanțate prin PNRR contractele, iar, după semnare, antreprenorul are la dispoziție 20 de luni pentru finalizarea lucrărilor.

La rândul său, CNAIR a precizat că respectiveele contracte au fost câștigate de asocierea SA&PE Construct SRL - Spedition UMB - Tehnostrade - AICI ESTE EXPLICAT CUI APARȚIN COMPANIILE

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrăzi
sorin grindeanu