Grindeanu: TAROM poate fi salvat! Solidaritate din partea celor care au venituri mari cu cei care încă sunt plătiți cu salariul minim pe economie!

Grindeanu: TAROM poate fi salvat! Solidaritate din partea celor care au venituri mari cu cei care încă sunt plătiți cu salariul minim pe economie!
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 aug 2022

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirmă că TAROM-ul poate fi salvat, iar ”pentru asta este nevoie de îndeplinirea reformelor asumate și de reducerea datoriilor”, și pledează pentru solidaritate din partea celor care au venituri mari cu cei care încă sunt plătiți cu salariul minim pe economie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”TAROM poate fi salvat! Pentru asta este nevoie de îndeplinirea reformelor asumate și de reducerea datoriilor. Trebuie găsite soluții punctuale de conducerea TAROM în cadrul companiei!”, a anunțat ministrul.

Ford, condamnată la o despăgubire uriașă după un accident CITEȘTE ȘI Ford, condamnată la o despăgubire uriașă după un accident

Sorin Grindeanu mai afirmă: ”Solidaritate din partea celor care au venituri mari cu cei care încă sunt plătiți cu salariul minim pe economie!”

”TAROM-ul nu se află într-o situația economică bună, din păcate. De asemenea, am mai declarat acest lucru, îmi doresc, și nu doar eu ci și întreg Guvernul României și cred că ori român de bună credință, ca Tarom-ul să nu intre într-un scenariu asemănător altor companii de transport aerian, scenariu nu tocmai fericit”, a declarat Grindeanu, după participarea la evenimentul prin care CNAIR a predat luni Asocierii Impresa Pizzarotti & C.S.p.A. – Pizzarotti S.A. – Retter Project Management amplasamentul lotului 1 (Dumbrava-Mizil) al Autostrăzii Ploiești-Buzău.

ULTIMA ORĂ Free Now a decis, în final, ieșirea din România CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Free Now a decis, în final, ieșirea din România

El a arătat că își dorește, în condițiile în care și-au asumat un plan cu Comisia Europeană, pentru salvarea Tarom, să se intre pe acest făgaș, pentru că acest plan dă șansa companiei să fie salvată, scrie News.ro.

”Știu că există mulți angajați, în special în teritoriu, ai Taromului, care au nivelul salariului minim pe economie și mă așteptam ca acolo, în primul rând, să se vină cu revendicări”, a mai spus Grindeanu. 

viewscnt
Afla mai multe despre
sorin grindeanu
tarom