Încep lucrările la centura Comarnic. Termenul de finalizare a investiției - noiembrie 2024

Încep lucrările la centura Comarnic. Termenul de finalizare a investiției - noiembrie 2024
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 nov 2023

Consiliul Județean (CJ) Prahova anunță că lucrările pentru realizarea Centurii Comarnic încep luni, termenul de finalizare a investiției fiind noiembrie 2024.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Centura va ocoli orașul Comarnic și DN 1 prin vest, va avea o lungime de aproape 6 km și două benzi de circulație, scrie Agerpres.

Dacia reîncepe creșterea în Germania, pe o piață pe care VW, Ford sau Renault au scăzut dramatic CITEȘTE ȘI Dacia reîncepe creșterea în Germania, pe o piață pe care VW, Ford sau Renault au scăzut dramatic

În cadrul proiectului, vor fi construite trei poduri noi și va fi dublat podul peste râul Prahova de pe DJ 101R. În același timp, se va construi un pasaj peste râul Prahova și calea ferată Ploiești-Brașov, precizează sursa citată.

La intersecțiile cu DN 1, sunt prevăzute sensuri giratorii dimensionate, astfel încât să preia traficul actual care va proveni de pe centura Comarnic și din orașul Comarnic. Centura Comarnic va servi ca drum de descărcare a viitoarei autostrăzi.

Termenul de finalizare a lucrărilor este noiembrie 2024, informează Consiliul Județean Prahova.

viewscnt
Afla mai multe despre
comarnic
centura