Încep lucrările la Lotul 5 al Autostrăzii Pitești-Sibiu

Încep lucrările la Lotul 5 al Autostrăzii Pitești-Sibiu
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 aug 2021

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, anunță că lucrările la Lotul 5 al Autostrăzii Pitești-Sibiu, un tronson de 30 de kilometri dintre Pitești și Curtea de Argeș, vor începe în 1 septembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov CITEȘTE ȘI Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov

"Tocmai a fost emis ordinul de începere a lucrărilor pentru lotul Pitești-Curtea de Argeș al autostrăzii A1. Proiectarea a fost încheiată, intrăm în faza de execuție. Constructorul este deja mobilizat în teren pentru a porni munca pe cei 30 de km ai șantierului", a anunțat Cătălin Drulă.

Potrivit acestuia, este o investiție complexă, cu o valoare de 1,7 miliarde de lei, care va cuprinde: 13 poduri, trei pasaje, un viaduct, trei noduri rutiere, două spații de servicii, două parcări de scurtă durată, două centre de coordonare și întreținere, scrie News.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
pitești-sibiu
catalin drula