Încep lucrările la primul lot de 21 de kilometri ai Autostrăzii Ploiești-Buzău

Încep lucrările la primul lot de 21 de kilometri ai Autostrăzii Ploiești-Buzău
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 aug 2022

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunțat că a mai fost făcut un pas important pentru construirea Autostrăzii Moldova (A7) și anume faptul că CNAIR a predat Asocierii Impresa Pizzarotti & C.S.p.A. – Pizzarotti S.A. – Retter Project Management amplasamentul lotului 1 (Dumbrava-Mizil) al Autostrăzii Ploiești-Buzău. El a adăugat că lucrările sunt finanțate prin PNRR și trebuie finalizate în 20 de luni, pentru ca în anul 2025 circulația să fie deschisă și pe acest lot de autostradă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Un nou pas important pentru construirea Autostrăzii Moldova (A7)! Încă 21 de km ai acestei autostrăzi (secțiunea din Muntenia) intră în lucru! CNAIR a predat astăzi Asocierii Impresa Pizzarotti & C.S.p.A. – Pizzarotti S.A. – Retter Project Management amplasamentul lotului 1 (Dumbrava-Mizil) al Autostrăzii Ploiești-Buzău. Constructorul a pregătit deja amplasamentul organizării de șantier și a marcat traseul acestui lot de autostradă”, a anunțat Sorin Grindeanu.

Tesla mărește cu 25% prețul sistemului premium de asistență pentru șoferi CITEȘTE ȘI Tesla mărește cu 25% prețul sistemului premium de asistență pentru șoferi

El a adăugat că în prima etapă urmează să desfășoare: „- lucrări de deminare; - descărcări arheologice; - decopertarea stratului vegetal; - pregătirea amplasamentelor pentru cele 14 poduri, pasaje și podețe”, scrie News.ro

Acesta a mai precizat că lucrările, finanțate prin PNRR, trebuie finalizate în 20 de luni, pentru ca în anul 2025 circulația să fie deschisă și pe acest lot de autostradă.

„Cei 21 de km ai lotului Dumbrava-Mizil se adaugă celor 28,35 de km ai lotului 2 (Mizil – Pietroasele), pentru care Ordinul de Începere a fost emis în data de 11 august”, a completat ministrul Transporturilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada ploiești-buzău
drumuri