Începe a treia sesiune de înscriere pentru Programele Rabla Clasic și Rabla Plus pentru persoane juridice

Începe a treia sesiune de înscriere pentru Programele Rabla Clasic și Rabla Plus pentru persoane juridice
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 apr 2022

Administrația Fondului pentru Mediu anunță că, vineri, de la ora 10.00, începe a treia sesiune de înscriere pentru Programele Rabla Clasic și Rabla Plus pentru persoane juridice.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Începând de la 1 aprilie, ora 10.00, se desfășoară a treia sesiune de înscriere pentru Programele Rabla Clasic și Rabla Plus - persoane juridice”, anunță Administrația Fondului pentru Mediu.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Va fi destul de greu pentru statele din zona OPEC să crească producția de petrol. Războiul se resfrânge și asupra altor industrii, precum cea a construcțiilor. Nou val de creșteri de prețuri CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Va fi destul de greu pentru statele din zona OPEC să crească producția de petrol. Războiul se resfrânge și asupra altor industrii, precum cea a construcțiilor. Nou val de creșteri de prețuri

Bugetul alocat acestei etape este de 17.500.000 lei pentru Rabla Clasic și 26.500.000 lei pentru Rabla Plus. 

Guvernul a aprobat, miercuri, bugetul Fondului de Mediu și al Administrației Fondului pentru Mediu. 

"Practic, vom continua programele deja consacrate și mult-așteptate de români, și anume Rabla, Casa Verde și Rabla pentru Electrocasnice", a arătat premierul Nicolae Ciucă la începutul ședinței de guvern, menționând că se vor lansa sesiuni noi din programele care vizează sistemele fotovoltaice, transportul public electric, infrastructura verde și gestionarea deșeurilor. Unele dintre aceste programe vor avea bugete suplimentate.  

viewscnt
Afla mai multe despre
rabla
rabla plus