Jaf la drumul mare: un chinez a decupat 500 de tone de asfalt pe care le-a vândut cu 800 de dolari

Jaf la drumul mare: un chinez a decupat 500 de tone de asfalt pe care le-a vândut cu 800 de dolari
scris 3 feb 2018

China confirmă că este în continuare “O țară, două sisteme”: ultima manifestare a spiritului antreprenorial, care-l dublează pe cel comunist, a fost cea a unui chinez, care a exploatat ''oportunitate comercială'' a vânzării a 500 de tone de asfalt, decupate de pe un tronson de 800 de metri al unui drum mai puțin folosit, pentru aproximativ 800 de dolari.

Curajosul hoț a profitat, potrivit AFP, de faptul că drumul nu prea mai era utilizat de localnicii din localitatea Sankeshu din provincia Jiangsu, în zonă construindu-se o nouă arteră.

Consătenii săi au bănuit inițial că în zonă se efectuau lucrări de reabilitare a drumului, însă poliția a descoperit că inovativul hoț închiriase un buldozer cu care a decupat drumul, apoi a încărcat asfaltul decupat în camioane și l-a vândut unei companii de materiale de construcții.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
furt
drum
asfalt
china