Jaguar Land Rover își va reduce forța de muncă cu 2.000 de angajați, la nivel global

Jaguar Land Rover își va reduce forța de muncă cu 2.000 de angajați, la nivel global
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 feb 2021

Jaguar Land Rover a anunțat că își va reduce forța de muncă cu 2.000 de angajați, la nivel global, la câteva zile după ce a informat că brandul de lux Jaguar va deveni în totalitate electric până în 2025, iar până în 2030 vor fi lansate modele electrice pentru întreaga sa gamă, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

”În prezent are loc o evaluare completă a organizației Jaguar Land Rover. Anticipăm o reducere netă a forței de muncă salarizate la nivel global de aproximativ 2.000 de persoane, în următorul an financiar”, arată un comunicat al companiei.

TeraPlast a depășit anul trecut reperul unor afaceri de 1 miliard de lei. După vânzarea diviziilor Steel și de tâmplărie, pentru anul în curs compania mizează pe un business de 636 milioane lei CITEȘTE ȘI TeraPlast a depășit anul trecut reperul unor afaceri de 1 miliard de lei. După vânzarea diviziilor Steel și de tâmplărie, pentru anul în curs compania mizează pe un business de 636 milioane lei

Compania a adăugat că evaluarea organizației nu are impact asupra angajaților plătiți cu ora și a celor implicați în activitățile de producție, scrie News.ro.

Cunoscută pentru mpdelul emblematic E-Type din anii 60 și 70, Jaguar se confruntă cu aceleași probleme ca mulți alți producători care fac tranziția spre vehiculele electrice, încercând în același timp să păstreze experiența și puterea oferite de modelele cu motoare cu combustie.

Luna trecută, Tata Motors a anunțat că este îngrijorată de deficitul de semiconductori și de problemele de aprovizionare declanșate după Brexit, cu toate că vănzările își revin, iar producția sa nu a fost afectată.

Tata Motors a raportat trei trimestre cu pierderi din cauza impactului crizei Covid-19 asupra vânzărilor, care a amplificat incertitudinile provocate de ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, cererea scăzută și creșterea costurilor, dar a revenit pe profit în trimestrul al treilea fiscal, încheiat în decembrie.

Informația referitoare la desființarea locurilor de muncă de la JLR, în afara activităților productive, a fost relatată prima oară de Sky News.

viewscnt
Afla mai multe despre
jaguar land rover
concedieri