KLM anulează 159 de zboruri europene din cauza furtunii

KLM anulează 159 de zboruri europene din cauza furtunii
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 ian 2019

Compania aeriană olandeză KLM a decis să anuleze 159 de zboruri europene programate pentru ziua de marți, spre și dinspre aeroportul Schiphol din Amsterdam, din cauza unei furtuni care este programată să lovească marți Olanda, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Din cauza vântului puternic "va fi utilizată doar o singură pistă" la aeroportul Schiphol din Amsterdam, a precizat KLM, partea olandeză a alianței Air France-KLM, scrie Agerpres.

Carlos Ghosn va fi dus încătușat și legat cu frânghie, în fața judecătorilor și a publicului CITEȘTE ȘI Carlos Ghosn va fi dus încătușat și legat cu frânghie, în fața judecătorilor și a publicului

KLM a precizat că pasagerii afectați au fost informați despre anularea zborurilor și redirecționați, dar i-a sfătuit totuși pe pasageri să urmărească informațiile publicate pe pagina de Internet KLM.com pentru ultimele informații cu privire la situația zborurilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
klm
zboruri anulate
olanda