Licitație de 36 milioane euro pentru achiziția a 17 tramvaie în Craiova

Licitație de 36 milioane euro pentru achiziția a 17 tramvaie în Craiova
scris 27 oct 2019

Ministerul Dezvoltării Regionale a lansat o licitație de 170 milioane lei (35,8 milioane euro), în vederea achiziționării a 17 tramvaie pentru municipiul Craiova, potrivit unui anunț publicat pe platforma online SICAP. 

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare

Durata contractului este estimată la 24 luni, iar achiziția este finanțată prin Programul Operational Regional – POR, potrivit News.ro.

Licitația vizează „achizitionarea de 17 tramvaie cu lungimea de cca. 25 m, destinate transportului public urban de călători”.

Bicicliștii solicită Poliției condiții mai bune în trafic: Bandă comună pentru transport public și biciclete, ridicarea și sancționarea mașinilor parcate neregulamentar, reglementarea trotinetelor electrice CITEȘTE ȘI Bicicliștii solicită Poliției condiții mai bune în trafic: Bandă comună pentru transport public și biciclete, ridicarea și sancționarea mașinilor parcate neregulamentar, reglementarea trotinetelor electrice

Tramvaiele vor avea o capacitate de transport de minimum 32 persoane pe scaune fixe, nerabatabile, din care minimum 6 accesibile din low floor. În plus, vor avea o capacitate de 68 călători transportați în picioare.

Conform Caietului de Sarcini, garanția funcționării tramvaielor este de minimum 350.000 km sau 5 ani.

 

Achizitia se realizează în conformitate cu protocolul de asociere dintre Municipiul Craiova și Ministerul Dezvolării. Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 3 decembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
tramvai
craiova
licitatie
achizitie
dezvoltare
minister