VIDEO Dăncilă, în campanie, anunță de pe bicicletă ”primii kilometri de autostradă din Moldova”

VIDEO Dăncilă, în campanie, anunță de pe bicicletă ”primii kilometri de autostradă din Moldova”
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 oct 2019

Liderul PSD Viorica Dăncilă a mers pe bicicletă, însoțită de lideri ai partidului, cu ocazia vizitei făcute sâmbătă la lucrările care se desfășoară pe centura orașului Bacău. Premierul demis arată că e vorba de ”primii kilometri de autostradă din Moldova”.

Urmărește-ne și pe Google News

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare

Premierul a testat, mergând cu bicicleta, porțiunea de șosea deja finalizată. Într-un mesaj, postat pe o rețea de socializare, Viroica Dăncilă arată că este vorba de ”primii kilometri de autostradă din Moldova”.

Protest în Capitală din cauza ritmului lent de construcție la Prelungirea Ghencea și Pasajul Domnești CITEȘTE ȘI Protest în Capitală din cauza ritmului lent de construcție la Prelungirea Ghencea și Pasajul Domnești

”Am văzut ce s-a realizat, chiar am testat cu bicicletele. Și în al doilea rând, sportul este foarte bun”, a spus premierul la sosire.

Viorica Dăncilă a afirmat că preferă înotul și tenisul de masă, dar că de când e premier nu mai are prea mult timp pentru sport.

viewscnt
Afla mai multe despre
dăncila
bicicleta
bacau
centura
video