Lucrările de reabilitare a aeroportului Băneasa au fost finalizate

Lucrările de reabilitare a aeroportului Băneasa au fost finalizate
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 nov 2021

Compania Națională Aeroporturi București a anunțat finalizarea lucrărilor de reabilitare a aeroportului Băneasa, în valoare de peste 66 milioane de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Este vorba despre obiectivul de investiții "Reabilitarea și refuncționalizarea interioarelor clădirilor A, B și Rotondă de la Aeroportul Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu (AIBB-AB)", scrie Agerpres.

Securizarea muncii de la distanță CITEȘTE ȘI Securizarea muncii de la distanță

Contractul s-a cifrat la 66.629.040, lei fără TVA (inclusiv cheltuieli diverse și neprevăzute), valoarea decontată fiind în procent de 96%.

Antreprenorii acestor lucrări de anvergură au fost SC Bog'Art SRL (lider de asociere), UTI Grup SA (asociat), UTI FM (subcontractant), garanția lucrării fiind de 73 de luni de la încheierea lucrărilor.

Aeroportul Internațional București-Băneasa este al treilea cel mai vechi aeroport din lume încă funcțional și cel mai vechi care nu și-a întrerupt activitatea aeronautică.

Cum îți aduci afacerea în online CITEȘTE ȘI Cum îți aduci afacerea în online

Compania Națională Aeroporturi București și-a început activitatea la data de 5 februarie 2010 și asigură coordonarea operațională și managementul celor două aeroporturi ale Capitalei.

CNAB a fost înființată prin fuziunea societăților care gestionează aeroporturile bucureștene: Aeroportul Internațional Henri Coandă București și Aeroportul Internațional București Băneasa Aurel Vlaicu. 

viewscnt
Afla mai multe despre
aeroportul băneasa
reabilitare