Lufthansa suspendă o mare parte din zborurile spre Italia și Asia, din cauza coronavirusului

Lufthansa suspendă o mare parte din zborurile spre Italia și Asia, din cauza coronavirusului
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 mar 2020

Compania aeriană Lufthansa și filialele sale suspendă o mare parte din zborurile spre Italia și Asia, din cauza puternicei propagări a coronavirusului, și reduce frecvența curselor în interiorul Germaniei, relatează agenția EFE.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După ce a suspendat zborurile spre China până pe 24 aprilie, Lufthansa, compania elvețiană Swiss și cea austriacă Austrian Airlines suspendă în martie și aprilie o mare parte din zborurile spre Italia, Hong Kong și Coreea de Sud, scrie Agerpres.

FOTO Poluare excesivă în București, în noaptea de duminică spre luni. Ministrul generează critici - spune că a aflat și de pe facebook, nu neapărat din informări ale instituțiilor CITEȘTE ȘI FOTO Poluare excesivă în București, în noaptea de duminică spre luni. Ministrul generează critici - spune că a aflat și de pe facebook, nu neapărat din informări ale instituțiilor

De asemenea, grupul Lufthansa a suspendat zborurile spre Teheran până pe 30 de aprilie.

În plus, compania a redus frecvența conexiunilor în interiorul Germaniei, de la Frankfurt la Berlin, Munchen, Hamburg și Padeborn, precum și de la Munchen la Berlin, Hamburg, Dusseldorf, Colonia, Bremen și Hanovra.

viewscnt
Afla mai multe despre
coronavirus
lufthansa