Lufthansa suspendă zborurile spre Teheran până pe 20 ianuarie

Lufthansa suspendă zborurile spre Teheran până pe 20 ianuarie
scris 11 ian 2020

Compania germană Lufthansa a anunțat că a suspendat până pe 20 ianuarie zborurile sale spre Teheran și pe cele ale filialelor sale, în urma prăbușirii unui avion ucrainean cu 176 de persoane la bord, la sud de Teheran, relatează agenția EFE.

Grupul german a justificat măsura prin faptul că "nu este clară securitatea spațiului aerian în împrejurimile aeroportului din Teheran", scrie Agerpres.

Autoritățile iraniene și cele internaționale realizează o evaluare a securității pentru aeroportul din Teheran și pentru tot spațiul iranian, și Lufthansa va decide dacă va relua sau nu zborurile către capitala iraniană în momentul în care va avea informații detaliate.

Compania germană a anulat zborurile de vineri de la Frankfurt la Teheran, iar joi un avion care abia decolase de pe aeroportul internațional din Frankfurt spre Teheran s-a întors după numai o oră de zbor.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
lufthansa
teheran