Lufthansa suspendă zborurile spre Teheran până pe 20 ianuarie

Lufthansa suspendă zborurile spre Teheran până pe 20 ianuarie
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 ian 2020

Compania germană Lufthansa a anunțat că a suspendat până pe 20 ianuarie zborurile sale spre Teheran și pe cele ale filialelor sale, în urma prăbușirii unui avion ucrainean cu 176 de persoane la bord, la sud de Teheran, relatează agenția EFE.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Grupul german a justificat măsura prin faptul că "nu este clară securitatea spațiului aerian în împrejurimile aeroportului din Teheran", scrie Agerpres.

Autoritățile iraniene și cele internaționale realizează o evaluare a securității pentru aeroportul din Teheran și pentru tot spațiul iranian, și Lufthansa va decide dacă va relua sau nu zborurile către capitala iraniană în momentul în care va avea informații detaliate.

Compania germană a anulat zborurile de vineri de la Frankfurt la Teheran, iar joi un avion care abia decolase de pe aeroportul internațional din Frankfurt spre Teheran s-a întors după numai o oră de zbor.

viewscnt
Afla mai multe despre
lufthansa
teheran