Luni va fi lansată licitația pentru o nouă autostradă

Luni va fi lansată licitația pentru o nouă autostradă
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 oct 2018

Licitația pentru realizarea autostrăzii Ploiești - Brașov, în parteneriat public-privat, va fi lansată luni, a anunțat joi premierul Viorica Dăncilă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Mă bucur să anunț că luni se va lansa licitația pentru realizarea autostrăzii Ploiești - Brașov, în parteneriat public-privat, un proiect așteptat de mult timp și pentru care Guvernul a făcut eforturi în ultimele luni. În termen de 30 de zile, investitori români și străini pot depune ofertele, iar tipul licitației va fi selecția competitivă. Vor urma negocieri cu investitorii selectați, astfel încât în luna decembrie estimăm semnarea acordului de parteneriat public-privat pentru realizarea acestei autostrăzi", a declarat Viorica Dăncilă, la Palatul Victoria, potrivit News.ro.

BMW este primul constructor auto care devine majoritar în subsidiara din China CITEȘTE ȘI BMW este primul constructor auto care devine majoritar în subsidiara din China

Ea a precizat că autostrada va trece prin apropierea localităților Ploiești, Băicoi, Câmpina, Comarnic, Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal și Râșnov. 

viewscnt
Afla mai multe despre
dancila
ploiesti
brasov
autostrada