Mădălina Mezei, revocată din funcția de CEO al Tarom

Mădălina Mezei, revocată din funcția de CEO al Tarom
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 oct 2019

Consiliul de Administrație al companiei Tarom a decis marți seara revocarea din funcție a directorului general interimar, Daniela Mădălina Mezei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

ULTIMA ORĂ Nouriel Roubini, "Dr. Doom", vine în România. Detalii AICI

"Am fost revocată în această seară, dar nu știu care sunt motivele, trebuie să văd hotărârea Consiliului de Administrație. M-a informat președintele Consiliului de Administrație. În locul meu va veni Valentin Gvinda, pensionar, comandant de detașament la ATR", a declarat Mădălina Mezei pentru Agerpres.

Bilete ieftine de la Tarom pentru anumite destinații CITEȘTE ȘI Bilete ieftine de la Tarom pentru anumite destinații

Aceasta fusese numită în fruntea Tarom pe 19 iunie 2019, în locul lui Cărăvan Maresi, care preluase interimatul în 3 iunie 2019.

Mădălina Mezei a fost reprezentant Tarom în Belgia din aprilie 2009 și până la numirea sa la conducerea companiei, una dintre responsabilități fiind planificarea și organizarea strategiei de piață și dezvoltare în regiune. Ea este absolventă a Academiei de Studii Economice (Facultatea de Management) București, având și un MBA (Master în Business Administration). Daniela Mădălina Mezei lucrează în compania Tarom din anul 1997.

viewscnt
Afla mai multe despre
mădălina mezei
tarom