Marius Chiper, demis în urmă cu 2 ani pentru un tren care l-a adus cu întârziere pe ministru, revine la șefia CFR

Marius Chiper, demis în urmă cu 2 ani pentru un tren care l-a adus cu întârziere pe ministru, revine la șefia CFR
scris 14 oct 2019

Marius Chiper revine la conducerea Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, după ce până în prezent a ocupat funcția de director general adjunct Investiții din cadrul companiei.

El a mai fost director în perioada 2015-2017.

Dezvoltare puternică în zona Pallady. După anunțata venire a Kika, Ikea și Leroy Merlin, constructorul turc Anchor Group, dezvoltatorul București Mall și Plaza Romania, construiește lângă Pallady Towers două noi blocuri CITEȘTE ȘI Dezvoltare puternică în zona Pallady. După anunțata venire a Kika, Ikea și Leroy Merlin, constructorul turc Anchor Group, dezvoltatorul București Mall și Plaza Romania, construiește lângă Pallady Towers două noi blocuri

În 2017, ministrul Transporturilor de atunci, Felix Stroe, anunța la Deva, în urma unei călătorii cu un tren care a avut o întârziere de aproape o oră, că îl va demite pe directorul CFR Infrastructură, Marius Chiper. Ministerul Transporturilor a precizat, ulterior, că decizia a fost luată în urma unei analize din care au reieșit "proasta administrare și gestionare a rețelei de cale ferată" și întârzieri ale trenurilor nejustificate și neanunțate la timp călătorilor.

Garnitura - care circula de la Constanța - a avut o întârziere de aproape o oră, spre nemulțumirea ministrului, care a spus că o astfel de întârziere nu se justifica, în condițiile în care vremea era bună.

viewscnt
Afla mai multe despre
cristi ungurean
cfr