Compania austriacă Porr, printre cei mai mari jucători de pe piața europeană a construcțiilor, se instalează și pe platforma industrială Ungheni, lângă Aeroportul Transilvania

Compania austriacă Porr, printre cei mai mari jucători de pe piața europeană a construcțiilor, se instalează și pe platforma industrială Ungheni, lângă Aeroportul Transilvania
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 9 nov 2017

Compania austriacă Porr, printre cei mai mari jucători de pe piața europeană a construcțiilor, prezentă în România din 2004, se va instala și pe platforma industrială Ungheni, în vecinătatea Aeroportului Internțional Transilvania din Târgu Mureș, unde va deschide un punct de lucru cu 5 birouri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Platforma face parte din Parcul Industrial Mureș, unde spațiile de birouri, cu suprafețe între 14 - 70 metri pătrați, sunt închiriate la prețul de 3 euro/mp/lună.

Acționar majoritar al Parcului este  Consiliul Județean Mureș.

În primăvara acestui an, mai multe birouri ale Strabag și Porr au fost percheziționate în cadrul unei anchete a procurorilor anticorupție privind o potențială înțelegere pentru fixarea prețurilor, conform Reuters.

Tranzacție: Dezvoltatorul imobiliar Citadela Homes cumpără terenuri ale unui institut de proiectare CITEȘTE ȘI Tranzacție: Dezvoltatorul imobiliar Citadela Homes cumpără terenuri ale unui institut de proiectare

Atunci, acțiunile Porr au coborât cu aproape 11%, la cea mai mic preț din ultimele opt luni. 

Porr Group este una una dintre cele mai mari companii de construcții din Austria. Cu filiale în Europa Centrală, de Est și Sud-Est, compania are un număr total de 14.000 de angajați și o cifră de afaceri de aproximativ 3,9 miliarde de euro.

În România, Porr Construct este prezentă din 2004, fiind implicată în proiecte precum Orhideea Towers, extinderea și modernizarea Aeroportului Oradea, hotelul Angelo Otopeni.

viewscnt
Afla mai multe despre
strabag
porr
percheziții
fixare preturi
ancheta
austria