Maserati se adaugă pe lista companiilor auto care vor produce doar mașini electrice din 2030

Maserati se adaugă pe lista companiilor auto care vor produce doar mașini electrice din 2030
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mar 2022

Până în 2030, întreaga gamă Maserati va fi complet electrică, a anunțat compania care este parte a grupului auto Stellantis. Folgore GranTurismo va fi primul model electric al mărcii, iar SUV-ul Grecale va avea în 2023 și o variantă full-electrică.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Maserati a avut un an extrem de bun de vânzări în lume, cu creștere de 41% în 2021, și un total de 24.000 de unități, scrie Hotnews.ro.

CARBURANȚI Noi ieftiniri, acum la toate stațiile. Prețul benzinei a coborât la nivelul de dinaintea panicii CITEȘTE ȘI CARBURANȚI Noi ieftiniri, acum la toate stațiile. Prețul benzinei a coborât la nivelul de dinaintea panicii

Maserati este primul brand italian de mașini de lux care anunță că va produce modele complet electrice.

„Toate modelele Maserati vor veni într-o versiune 100% electrică până în 2025: modelul super sport MC20, noul sedan sport Quattroporte și SUV-ul complet nou Levante vor completa oferta Maserati Folgore, pentru a atrage noul consumator de lux în toate segmentele de piață. Până în 2030, întreaga gamă Maserati va fi complet electrică”, spune compania.

Ultimele două modele noi care vor fi lansate cu motoare cu combustie internă vor fi prezentate în 2023.

Bentley și Rolls Royce au anunțat că vor trece la electrice, iar Aston Martin, Ferrari și Lamborghini au anunțat primele modele electrice, dar nu au dat un termen pentru electrificare completă.

Bentley și Rolls Royce au anunțat că vor trece la electrice, iar Aston Martin, Ferrari și Lamborghini au anunțat primele modele electrice, dar nu au dat un termen pentru electrificare completa.

viewscnt
Afla mai multe despre
maserati
grecale