MHS Truck Service, investiție de 4 milioane de euro la Oradea

MHS Truck Service, investiție de 4 milioane de euro la Oradea
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 13 iul 2020

Compania MHS Truck Service, parte a MHS Holding, aparținând omului  de afaceri Michael Schmidt, a finalizat o investiție de 4 milioane de euro într-un service dedicat camioanelor, în Oradea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

MHS Truck Service, compania care deține o rețea de ateliere de service în București, Otopeni, Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța și Bacău, a investit 4 milioane de euro în Oradea, în cel mai nou service pentru camioane MAN. „Decizia de a inaugura sediul de la Oradea în această perioadă dificilă a venit din dorința de a susține sectorul de transport românesc și de a genera noi locuri de munca în zona respectivă.“ a transmis printr-un mesaj video Michael Schmidt, prorpietarul MHS Holding.

Noul sediu MHS Truck Service Oradea este situat pe drumul european E60/DN1, în apropierea punctului de trecere a frontierei Borș. Acesta  se întinde pe o suprafață de 12.000 metri pătrați, dintre care 2.800 mp sunt alocați clădirii de birouri și atelierului, iar restul de 9.200 mp sunt destinați parcării  camioanelor care vor veni la service și autovehiculelor noi destinate livrării.

Reprezentanții MHS au precizat că noul serice a fost construit conform standardelor MAN, compania pe care o reprezintă în România, iar atelierul este autorizat pentru lucrări de service pentru mărcile MAN și Neoplan, cu posibilitate de extindere pentru divizia de vehicule comerciale ușoare MAN TGE.

„Valoarea investiției în atelierul MAN din Oradea se ridică la 4 milioane euro și reprezintă un pas important în dezvoltarea rețelei de service și a mărcii MAN în România”, a declarat Elena Claudia Iordache, CEO MHS Truck & Bus, importatorul camioanelor MAN în România.

Șeful Skoda, Benrhard Maier, a anunțat intempestiv că va părăsi compania CITEȘTE ȘI Șeful Skoda, Benrhard Maier, a anunțat intempestiv că va părăsi compania

MHS Truck Service Oradea va furniza și servicii de vânzare camioane noi și rulate, vânzare piese de schimb originale și accesorii MAN.

MHS Truck Service și MHS Truck & Bus sunt parte a MHS Holding, o companie a omului de afaceri Michael Schmidt, care reunește business-urile cu autoturisme BMW (Automobile Bavaria), cel cu camioane, dar și rețeaua din Germania și Austria, unde vinde vehicule rulate și noi, inclusiv un dealer Rolls Royce. MHS a încheiat 2019 cu o cifră de afaceri de peste 400 milioane euro și aproape 9000 vehicule vândute, autoturisme noi și rulate precum și autovehicule comerciale ușoare și grele, noi și rulate.

MHS Truck Service a raportat o cifră de afaceri 100 milioane de lei în 2018, ultimul an raportat, iar MHS Truck & Bus a înregistrat o cifră de afaceri de circa 380 de milioane lei în același an.

viewscnt
Afla mai multe despre
mhs truck
mhs holding
michale schmidt
man truck&bus