Ministerul Transporturilor caută șapte specialiști pentru Consiliul de Administrație al TAROM

Ministerul Transporturilor caută șapte specialiști pentru Consiliul de Administrație al TAROM
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 apr 2023

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a declanșat procedura de recrutare și selecție de candidați pentru nominalizarea în vederea numirii membrilor Consiliului de Administrație al companiei TAROM.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Potrivit unui anunț publicat joi pe site-ul MTI, procesul de recrutare și selecție are ca scop identificarea, recrutarea și selectarea celor mai potriviți șapte candidați pentru ocuparea postului de membru în Consiliul de Administrație al TAROM.

Hapag-Lloyd, una dintre cele mai mari companii de transport maritim din lume, se extinde în România CITEȘTE ȘI Hapag-Lloyd, una dintre cele mai mari companii de transport maritim din lume, se extinde în România

Dosarele de candidatură vor fi depuse cel târziu în data de 29 mai 2023, ora 12:00, în plic închis și sigilat la Registratura Ministerului Transporturilor. De asemenea, dosarul de candidatură va fi trimis și în format electronic, la adresa 109@pluri.ro.

În etapa de selecție inițială și apoi în cea de selecție finală, competențele candidaților și trăsăturile comportamentale vor fi evaluate. Principalele criterii de selecție folosite în aceste două etape sunt: competențele (specifice sectorului transporturilor aeriene de pasageri; de importanță strategică; de guvernanță corporativă; sociale și personale), experiența (experiență profesională relevantă), alinierea (aliniere cu scrisoarea de așteptări) și trăsături comportamentale (comportament și atitudine specifică profilului de membru CA), scrie Agerpres.

Procesul de recrutare a membrilor în Consiliul de Administrație al TAROM se va desfășura cu ajutorul expertului în recrutare al MTI, Pluri Consultants România.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
ministerul transporturilor