Opt oferte pentru construirea Secțiunii 1 a Autostrăzii A8

Opt oferte pentru construirea Secțiunii 1 a Autostrăzii A8
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 apr 2023

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunțat că au fost depuse opt oferte pentru construirea autostrăzii Târgu Mureș - Miercurea Nirajului, iar finanțarea este prin PNRR, în valoare totală aproximativă de 2,9 miliarde lei, fără TVA. Câștigătorul licitației va avea la dispoziție maximum 6 luni pentru etapa de proiectare și 24 de luni pentru cea de execuție, a mai precizat ministrul PSD.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Au fost depuse astăzi 8 oferte și pentru construirea Secțiunii 1 a Autostrăzii A8 (Târgu Mureș- Miercurea Nirajului)! Pentru proiectarea și execuția celor 24,4 km ai acestei secțiuni au depus oferte constructori din România, Turcia, Austria, Italia și Ungaria”, a anunțat Sorin Grindeanu.

Stellantis, compania mamă a Chrysler, oferă pachete de plecare voluntară pentru 33.500 de angajați din SUA CITEȘTE ȘI Stellantis, compania mamă a Chrysler, oferă pachete de plecare voluntară pentru 33.500 de angajați din SUA

Ministrul Transporturilor a mai spus că valoarea estimată a contractului (finanțat prin PNRR) este de 2,9 miliarde lei (fără TVA), scrie News.ro.

„Câștigătorul licitației va avea la dispoziție maximum 6 luni pentru etapa de proiectare și 24 de luni pentru cea de execuție. Autostrada Târgu Mureș - Tărgu Neamț va traversa Carpații și va asigura conexiunea dintre Moldova și Transilvania pe o rută de mare viteză”, a completat Grindeanu.

viewscnt
Afla mai multe despre
drumuri
autostrazi