Ministrul Lucian Bode, implicat într-un accident rutier, cu mașina oficială în care era pasager

Ministrul Lucian Bode, implicat într-un accident rutier, cu mașina oficială în care era pasager
scris 1 sep 2020

Ministerul Transporturilor anunță că ministrul Lucian Bode a fost implicat într-un accident rutier, dar nu a avut nevoie de îngrijirile medicilor. Bode se afla într-o mașină oficială, condusă de șoferul său.

”În cursul zilei de ieri, 30 august 2020, pe drumul de întoarcere de la Zalău la București, autovehiculul în care se afla ministrul Lucian Bode a fost implicat pe DN7, în zona localității Drăganul din județul Argeș,  într-un eveniment rutier.  Menționăm că ministrul Lucian Bode nu se afla la volanul mașinii, acesta fiind pasager”, a transmis, luni seară, Ministerul Transporturilor.

Dacia pierde cotă de piață în Europa, după șapte luni și peste 150.000 de vehicule în minus CITEȘTE ȘI Dacia pierde cotă de piață în Europa, după șapte luni și peste 150.000 de vehicule în minus

Sursa citată a precizat că ministrul Lucian Bode nu a necesitat îngrijiri medicale, iar celelalte persoane implicate în evenimentul rutier nu au necesitat internare, scrie News.ro.

”Organele abilitate au deschis o anchetă în acest sens”, a mai transmis MInisterul.

Potrivit Digi 24, Lucian Bode era pasager în mașina oficială, iar șoferul său ar fi încercat să facă o depășire neregulamentară și s-a ciocnit cu o altă mașină.
În urma accidentului, ambii șoferi au suferit răni ușoare.

Șoferul ministrului Transporturilor a rămas fără permis de conducere. 

viewscnt
Afla mai multe despre
lucian bode
accident rutier