Ministrul Transporturilor anunță că la sfârșitul lunii mai încep testele dinamice pe Magistrala 5

Ministrul Transporturilor anunță că la sfârșitul lunii mai încep testele dinamice pe Magistrala 5
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 apr 2020

Testele dinamice pe Magistrala de metrou M5 vor începe undeva la sfârșitul lunii mai, iar la finele lui iunie metroul din Drumul Taberei trebuie să circule cu călători, a declarat, miercuri seara, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Pe Magistrala de metrou Drumul Taberei - Eroilor sunt în acest moment în execuție trei contracte. Contractul de structură este finalizat în proporție de 95%, finisajele în proporție de 80%, iar tot ce înseamnă automatizări au fost achiziționate toate echipamentele. Ele se montează pe măsură ce se finalizează partea de finisaje. Noi estimăm că undeva la sfârșitul lunii mai vom începe testele dinamice. În paralel, realizăm recepția parțială împreună cu ISU, împreună cu Inspectoratul de Stat în Construcții realizăm recepția obiectivelor. Bineînțeles, parte din echipamente se recepționează și la momentul în care ele sunt montate, iar angajamentul antreprenorilor pe cele trei contracte - structură, finisaje, automatizări - rămâne nemodificat: termen, 30 iunie, sfârșitul lunii iunie. Metroul din Drumul Taberei trebuie să circule cu călători începând cu sfârșitul lunii iunie. Mi-am asumat acest lucru", a spus Bode, la Realitatea Plus.

VIDEO Un pod din regiunea Toscana s-a prăbușit CITEȘTE ȘI VIDEO Un pod din regiunea Toscana s-a prăbușit

El a dat asigurări că și antreprenorii și-au asumat această dată de dare în folosință a metroului din Drumul Taberei, scrie Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
m5
lucian bode