Ministrul Transporturilor: Reprezentanții firmei care construiește podul de la Brăila parcă ar avea ”dublă personalitate”

Ministrul Transporturilor: Reprezentanții firmei care construiește podul de la Brăila parcă ar avea ”dublă personalitate”
scris 22 sep 2022

 

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat că reprezentanții firmei care construiește podul de la Brăila parcă ar avea ”dublă personalitate”, deoarece când sunt vizite pe șantier constructorul afirmă de fiecare dată că obiectivul va fi finalizat până la sfârșitul anului, dar apoi trimite înștiințări că acesta va fi gata peste trei ani. Grindeanu a menționat că săptămâna viitoare va merge la Brăila pentru a discuta din nou cu constructorul.

”Când discut de Brăila parcă vorbesc de persoane cu dublă personalitate. Când merg acolo eu sau directorul general CNAIR sau primul ministru, ne spun că până la sfârșitul anului e dat în folosință. Luați declarațiile constructorilor, chiar și imaginile. Apoi ne trimite hârtii. Una spune de fiecare dată când mergem acolo, apoi trimit hârtii în care ne spun că termină peste 3 ani. Am trimis și eu și directorul general de la CNAIR consilieri și o echipă să evaluăm, că deja... săptămâna vitoare sunt acolo”, a declarat Sorin Grindeanu într-o conferință de presă.

Medicover România finalizează achiziția rețelei de clinici Laurus Medical CITEȘTE ȘI Medicover România finalizează achiziția rețelei de clinici Laurus Medical

Grindeanu a adăugat că, după părerea sa, este un ”tertip” făcut de constructor, scrie News.ro.

”Înscriu această adresă, înainte de a merge acolo, la Brăila, într-un tertip pe care încearcă să îl facă această companie. Eu sper, dar concluziile le voi trage cu colegii mei”, a spus Grindeanu.

Sorin Grindeanu a apreciat că podul este realizat în mare măsură.

”Cred că ați văzut că podul este, cel puțin secțiunea de pod, nu și partea de drumuri de acces, este realizată în proporție mare. Lăsați-mă să trag concluziile cand voi merge acolo. Dar e așa, cel puțin ciudat. Am fost cred că de trei ori de când am preluat mandatul, premierul a fost o dată, reprezentanții Ministerului Transporturilor de multe ori, declarațiile constructorului le știți, au fost cu finalul anului, hârtia cu 3 ani pare ciudată”, a precizat Grindeanu.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirma, în luna mai, la finalul unei vizite la podul de la Brăila, lucrare începută în anul 2017, că speră ca podul să fie dat în circulație în decembrie, deși la acel moment lucrarea nu era în termen, fiind de montat câteva zeci de tabliere care ar fi trebuit montate deja.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
podul de la brăila
sorin grindeanu