Montreal frânează circulația trotinetelor electrice

Montreal frânează circulația trotinetelor electrice
scris 25 feb 2020

Orașul Montreal a anunțat că pune punct în acest an circulației trotinetelor electrice utilizate în sistem gratuit din cauza lipsei de respect a utilizatorilor față de reglementări, informează marți AFP.

''Doar 20% dintre trotinete au fost staționate'' în spații dedicate, a constatat conducerea orașului, evocând într-un comunicat de presă provocări pentru ''siguranță'', o ''tulburare'' și o conviețuire ''uneori dificilă cu pietonii'', scrie Agerpres.

Toyota a reînceput sarabanda rechemărilor în România, din cauza airbagurilor Takata CITEȘTE ȘI Toyota a reînceput sarabanda rechemărilor în România, din cauza airbagurilor Takata

"Montrealul nu vrea să se transforme într-o poliție a trotinetelor", a subliniat Eric Alan Caldwell, responsabil cu mobilitatea în cadrul primăriei, indicând "o rată a criminalității de 80%" în ceea ce privește respectarea reglementărilor.

Au fost înregistrate în total 110 infracțiuni asociate trotinetelor și bicicletelor staționate neregulamentar și 333 de infracțiuni pentru nerespectarea codului de siguranță rutieră, în principal cu privire la purtarea căștilor de protecție.

viewscnt
Afla mai multe despre
montreal
trotinete electrice