Musk anunță când aduce noua generație Tesla Roadster: Va fi unul dintre cele mai puternice modele de serie produse vreodată!

Musk anunță când aduce noua generație Tesla Roadster: Va fi unul dintre cele mai puternice modele de serie produse vreodată!

Modelul din 2017

Profit.ro
Profit.ro
scris 28 feb 2024

Elon Musk spune despre noua generație Tesla Roadster că va fi unul dintre cele mai puternice modele de serie produse vreodată. Tot el susține că noul model va putea să accelereze de la 0 la 96 de km/h în mai puțin de o secundă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Au trecut 7 ani de când Tesla a anunțat cea de-a doua generație a lui Roadster, numele primului model al mărcii americane de mașini electrice. Până acum, modelul a rămas în stadiul de concept, iar debutul versiunii de serie a fost amânat în repetate rânduri, arată Automarket.

Acțiunile Tesla urcă după ce Apple renunță la mașini electrice. Musk a ironizat proiectul gigantului CITEȘTE ȘI Acțiunile Tesla urcă după ce Apple renunță la mașini electrice. Musk a ironizat proiectul gigantului

Noua generație Roadster de serie urmează să fie lansată oficial în acest an, în timp ce livrările sunt programate să înceapă din 2025. Până atunci, Elon Musk, CEO-ul companiei, a dezvăluit câteva detalii interesante despre noul model.

Pe pagina sa de X (fostul Twitter), Musk spune că „nu va exista nicio altă mașină ca aceasta, dacă poți să îi spui mașină.” Postarea face aluzie la noul Roadster, despre care Musk mai spune că design-ul său a fost finalizat.

Însă, cea mai interesantă declarație este legată de performanțele noului model. Musk spune despre noul Roadster că va accelera de la 0 la 96 de km/h în mai puțin de o secundă. La momentul dezvăluirii conceptului în 2017, Tesla spunea că Roadster va atinge 96 de km/h în 1.9 secunde, iar repriza de la 0 la 161 de km/h va fi gata în 4.2 secunde.

FOTO Primul tren de metrou Alstom, numit Giurgiu, a plecat din Brazilia pentru cea mai modernă linie din București CITEȘTE ȘI FOTO Primul tren de metrou Alstom, numit Giurgiu, a plecat din Brazilia pentru cea mai modernă linie din București

Tot atunci, Tesla a promis că noul Roadster va avea o viteză maximă de circa 400 de km/h și că va avea o autonomie de aproape 1000 de kilometri.

Noua Tesla Roadster este programată să fie lansată spre finalul lui 2024. Tesla acceptă un avans de 50.000 de dolari pentru noul model, iar prețul acestuia va fi cuprins între 200.000 de dolari și 250.000 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
roadster
masini electrice