Nissan amână discuțiile cu Renault privind întărirea alianței lor

Nissan amână discuțiile cu Renault privind întărirea alianței lor
scris 25 iun 2019

Nissan Motor va amâna discuțiile cu partenerul francez Renault privind întărirea alianței lor și se va concentra în schimb pe propria sa redresare, a afirmat marți directorul general Hiroto Saikawa, transmit Kyodo și Reuters.

La Adunarea anuală a Acționarilor de la sediul Nissan din Yokohama, Saikawa și-a cerut scuze pentru scandalul legat de fostul președinte Carlos Ghosn, care a afectat Nissan și parteneriatul cu Renault, scrie Agerpres.

Opel va rechema în România peste 1.000 de mașini, în cadrul campaniei globale, ca urmare a depășirii limitei de emisii CITEȘTE ȘI Opel va rechema în România peste 1.000 de mașini, în cadrul campaniei globale, ca urmare a depășirii limitei de emisii

"Prioritatea noastră este redresarea companiei, ceea ce înseamnă amânarea discuțiilor privind viitorul alianței. Este extrem de important ca în viitor să creăm oportunități cu Renault pentru a discuta opțiunile legate de parteneriatul nostru", a declarat Saikawa.

Acționarii celui de-al doilea producător auto din Japonia urmează să voteze noua structură de guvernanță și pe cei 11 membri ai board-ului.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
nissan
renault