Nissan amână discuțiile cu Renault privind întărirea alianței lor

Nissan amână discuțiile cu Renault privind întărirea alianței lor
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 iun 2019

Nissan Motor va amâna discuțiile cu partenerul francez Renault privind întărirea alianței lor și se va concentra în schimb pe propria sa redresare, a afirmat marți directorul general Hiroto Saikawa, transmit Kyodo și Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La Adunarea anuală a Acționarilor de la sediul Nissan din Yokohama, Saikawa și-a cerut scuze pentru scandalul legat de fostul președinte Carlos Ghosn, care a afectat Nissan și parteneriatul cu Renault, scrie Agerpres.

Opel va rechema în România peste 1.000 de mașini, în cadrul campaniei globale, ca urmare a depășirii limitei de emisii CITEȘTE ȘI Opel va rechema în România peste 1.000 de mașini, în cadrul campaniei globale, ca urmare a depășirii limitei de emisii

"Prioritatea noastră este redresarea companiei, ceea ce înseamnă amânarea discuțiilor privind viitorul alianței. Este extrem de important ca în viitor să creăm oportunități cu Renault pentru a discuta opțiunile legate de parteneriatul nostru", a declarat Saikawa.

Acționarii celui de-al doilea producător auto din Japonia urmează să voteze noua structură de guvernanță și pe cei 11 membri ai board-ului.

viewscnt
Afla mai multe despre
nissan
renault