Presa japoneză susține că Nissan își va reduce producția pe plan mondial, dar constructorul neagă

Presa japoneză susține că Nissan își va reduce producția pe plan mondial, dar constructorul neagă
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 19 apr 2019

Publicația Nikkei susține că Nissan Motor își va reduce cu 15% producția globală în actualul an fiscal care se va încheia în martie 2020, renunțând la campania agresivă de expansiune promovată de fostul președinte Carlos Ghosn. Cei de la Nissan au răspuns, însă, și au spus că "este total incorect".

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Aceasta ar fi cea mai semnificativă reducere a producției din ultimul deceniu, în condițiile în care producătorul auto nipon se confruntă cu vânzări slabe pe piețele externe, inclusiv în SUA, unde și-ar putea eficientiza operațiunile, susțin jurnaliștii de la Nikkei. 

VIDEO Mercedes-Benz și-a suspendat contractul cu un dealer din China, în urma unui videoclip făcut de o clientă nemulțumită CITEȘTE ȘI VIDEO Mercedes-Benz și-a suspendat contractul cu un dealer din China, în urma unui videoclip făcut de o clientă nemulțumită

Nissan vrea să producă aproximativ 4,6 milioane de vehicule în anul fiscal 2019, a anunțat publicația niponă, citând planurile pe care producătorul auto le-ar fi comunicat furnizorilor săi. Nikkei susține că producția din Japonia ar urma să rămână în jurul valorii de 900.000 de vehicule, în timp ce volumul fabricat în uzinele de peste hotare ar trebui să se reducă la circa 3,7 milioane, ceea ce ar însemna o scădere cu aproximativ 20%. 

viewscnt
Afla mai multe despre
nissan
productie