Noi tarife pentru permisul de conducere și certificatul de înmatriculare

Noi tarife pentru permisul de conducere și certificatul de înmatriculare
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 iun 2020

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor informează că, începând cu data de 17 iunie, au fost stabilite noi tarife pentru permisul de conducere și certificatul de înmatriculare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit unui comunicat, este vorba despre 89 lei - permis de conducere și 49 de lei - certificat de înmatriculare, scrie Agerpres.

Volkswagen a anunțat achiziția integrală a acțiunilor AUDI AG, cu circa 50% mai scump decât valoarea de piață CITEȘTE ȘI Volkswagen a anunțat achiziția integrală a acțiunilor AUDI AG, cu circa 50% mai scump decât valoarea de piață

"Pentru a veni în sprijinul cetățenilor care au achitat taxele aferente eliberării permisului de conducere și/ sau a certificatului de înmatriculare anterior datei de 17.06.2020, se acordă un termen de grație de 30 de zile calendaristice pentru utilizarea acestora la vechiul tarif, fără plata diferențelor de preț. După expirarea celor 30 de zile, cetățenii care au achitat taxele anterior datei de 17.06.2020 vor achita și diferența de preț existentă între tarifele practicate până la data de 17.06.2020 și cele în vigoare după această dată", precizează comunicatul DRPCIV.

viewscnt
Afla mai multe despre
permis de conducere
drpciv