Nou jucător - Estonienii de la Carsleep au intrat în România și promit că “reinventează” sistemul de parcare

Nou jucător - Estonienii de la Carsleep au intrat în România și promit că “reinventează” sistemul de parcare
Emil Popescu
Emil Popescu
scris 23 mar 2023

Compania estoniană Carsleep, dezvoltatoarea unei platforme software ce promite să reinventeze parcarea, a intrat pe piața românească, potrivit datelor analizate de Profit.ro, și caută acum parteneriate cu municipalități și companii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

"Scopul nostru este să creăm o rețea europeană de parcări. Suntem unul dintre puținii administratori de parcare care oferă soluții „globale” agile în mai multe valute. Cu Carsleep poți parca așa cum o fac localnicii, folosind limba și moneda locală, iar sistemul nostru este compatibil cu orice legislație locală specifică", spun reprezentanții companiei.

EXCLUSIV FOTO Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, extind un centru logistic dedicat magazinelor lor și construit pe un teren cumpărat de la Prigoană. Renunță la hotel și păstrează un conac CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, extind un centru logistic dedicat magazinelor lor și construit pe un teren cumpărat de la Prigoană. Renunță la hotel și păstrează un conac

Cu sediul la Tallinn, compania administrează parcări – atât deschise, cât și închise – printr-un sistem IT propriu ce include o aplicație pe telefon cu funcționalități de plată sau deschiderea / închiderea barierelor, fără tichete sau automate de plată a parcării.

Principalii clienți sunt municipalitățile și companiile private.

EXCLUSIV FOTO Nepotul liderului comunist Todor Jivkov - primul proiect imobiliar în România CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Nepotul liderului comunist Todor Jivkov - primul proiect imobiliar în România

Sistemul este folosit în prezent de câteva mii de șoferi în fiecare zi, în Estonia, Letonia, Bulgaria, Ucraina și România.

viewscnt
Afla mai multe despre
carsleep
parcare