Numărul pasagerilor care au tranzitat aeroporturile din București a crescut cu 7% în primul semestru

Numărul pasagerilor care au tranzitat aeroporturile din București a crescut cu 7% în primul semestru
scris 26 iul 2018

Numărul pasagerilor care au tranzitat aeroporturile Henri Coandă și Aurel Vlaicu din Capitală a crescut în primul semestru al anului cu 7,08% față de aceeași perioadă a anului trecut, potrivit unui comunicat al Companiei Naționale Aeroporturi București.

Astfel, în total au fost 6,34 milioane pasageri și 64.815 mișcări de aeronave (aterizări și decolări). Din total, pe Aeroportul Henri Coandă s-au înregistrat 6,33 milioane de pasageri și 57.797 mișcări de aeronave, scrie Agepres.

Linia de tramvai 32 va fi delimitată de restul traficului prin gard, pentru fluidizarea traficului, a decis CGMB CITEȘTE ȘI Linia de tramvai 32 va fi delimitată de restul traficului prin gard, pentru fluidizarea traficului, a decis CGMB

"Evoluția numărului de pasageri pe cele două aeroporturi ale Companiei Naționale Aeroporturi București se înscrie în tendința europeană generală. Pe aeroporturile Capitalei s-a înregistrat, de asemenea, și o creștere a numărului de mișcări de aeronave, depășind statistica primelor șase luni ale anului 2017 cu un procent de 4,76%", spun reprezentanții companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
aeroport
pasageri