Poliția Română primește 30 milioane lei de la Guvern pentru a cumpăra 550 de autovehicule noi

Poliția Română primește 30 milioane lei de la Guvern pentru a cumpăra 550 de autovehicule noi
scris 4 apr 2018

Guvernul suplimentează cu 30 milioane de lei bugetul Ministerului Afacerilor Interne, în scopul achițzionării de către Poliția Română a 550 de autovehicule noi, a anunțat, miercuri, premierul Viorica Dăncilă.

Finanțarea respectivă va fi asigurată din Fondul de Rezervă bugetară aflat la dispoziția Guvernului, a precizat prim-ministrul.

VIDEO Ford a publicat primul film cu noua generație a compactei Focus, care se va lansa pe 10 aprilie CITEȘTE ȘI VIDEO Ford a publicat primul film cu noua generație a compactei Focus, care se va lansa pe 10 aprilie

Anul trecut, Renault Commercial Roumanie a depus singura ofertă în cadru licitației organizată de Poliția Română pentru cumpărarea unui număr de 5.600 de autovehicule destinate operațiunilor de patrulare pentru ordine publică, poliție rutieră și muncă operativă, contract estimat la 229,5 milioane de lei, fără TVA, pentru 2 ani.

Pentru 2017 poliția a solicitat prin caietul de sarcini livrarea a 520 de vehicule.

Renault Commercial Roumanie este parte a grupului Renault care importă și comercializează pe piața locală mărcile Dacia, Renault și Nissan.

viewscnt
Afla mai multe despre
politie
autovehicule
achizitie
guvern
fond
rezerva
buget
interne