Potrivit primelor estimări, Volkswagen își menține titlul de cel mai mare producător auto în 2017, depășind Toyota

Potrivit primelor estimări, Volkswagen își menține titlul de cel mai mare producător auto în 2017, depășind Toyota
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 ian 2018

Vânzările Volkswagen AG au urcat anul trecut la aproximativ 10,7 milioane de vehicule, grupul german fiind în grafic pentru a-și păstra titlul de cel mai mare producător auto din lume, înaintea companiei nipone Toyota, a anunțat publicația Bild am Sonntag, citând estimări din interiorul VW, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Majorarea livrărilor la nivel de grup, care includ și brandurile de lux Audi și Porsche, au ajutat la o creștere a veniturilor de peste 220 de miliarde de euro, pentru prima dată după nivelul record din 2016, de 217 miliarde de euro, susține publicația germană.

Dacia a înregistrat o creștere de 28% în Germania, în 2017, pe o piață care a depășit 4 milioane de autoturisme noi și 8,2 milioane autoturisme SH CITEȘTE ȘI Dacia a înregistrat o creștere de 28% în Germania, în 2017, pe o piață care a depășit 4 milioane de autoturisme noi și 8,2 milioane autoturisme SH

Un purtător de cuvânt al VW a refuzat să comenteze informația. Grupul german va publica în 17 ianuarie datele oficiale privind vânzările în 2017 și rezultatele financiare spre sfârșitul lunii februarie, scrie Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
volkswagen
toyota