Prima locomotivă hibrid, construită în România, funcționează în județul Arad

Prima locomotivă hibrid, construită în România, funcționează în județul Arad
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 oct 2023

Prima locomotivă hibrid, construită 100% în România, funcționează la Curtici, în județul Arad, la terminalul intermodal Trade Trans, a anunțat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, anunță Newsar.ro

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Locomotiva este o realizare 100% românească, prin colaborarea a două firme, una din Constanța, cealaltă din Craiova, fiind prima locomotivă hibrid construită în țara noastră.

FOTO Digi declanșează expansiunea în Belgia. A recrutat CEO de la cel mai mare operator local și caută angajați. \ CITEȘTE ȘI FOTO Digi declanșează expansiunea în Belgia. A recrutat CEO de la cel mai mare operator local și caută angajați. "Vizăm sute de mii de clienți și suntem aici pentru a rămâne. Belgienii plătesc în exces de prea mulți ani!"

Locomotiva tractează trenurile din terminalul intermodal în stația Curtici, cât și în zona de frontieră. Această locomotivă este capabilă să tracteze trenuri lungi de 600 de metri, care au o masă de 2000 de tone.

viewscnt
Afla mai multe despre
locomotivă hibrid
arad