Primăria Brașov va ridica mașinile parcate neregulamentar

Primăria Brașov va ridica mașinile parcate neregulamentar
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 aug 2023

Primăria Brașov este în etapa finală a pregătirilor pentru demararea campaniei de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar, anunță Brașov.net.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

A fost desemnată firma care va gestiona această activitate, Tetkron SRL, companie a municipalității, a fost achiziționat primul utilaj de ridicare și urmează semnarea contractului pentru cel de al doilea utilaj, anunță administrația locală.

VIDEO PROFIT LIVE Mihai Matei, președintele ANIS, despre eliminarea facilităților fiscale pentru IT-iști: Pentru o sumă foarte mică adusă la buget vor fi efecte secundare. Încetinire a industriei, dacă nu scădere CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Mihai Matei, președintele ANIS, despre eliminarea facilităților fiscale pentru IT-iști: Pentru o sumă foarte mică adusă la buget vor fi efecte secundare. Încetinire a industriei, dacă nu scădere

În plus, zona în care vor fi depozitate mașinile ridicate de pe domeniul public a ajuns în faza de asfaltare și marcare și   actualizarea tarifelor prevăzute în Regulamentul privind activitățile de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor staționate neregulamentar pe raza teritorială a UAT Municipiul Brașov a intrat în faza de dezbatere publică, scrie G4Media.ro.

Conform proiectului de hotărâre supus dezbaterii publice, tarifele pe care le vor plăti cei care parchează neregulamentar sunt:

  • 625 de lei pentru ridicarea autovehiculului;
  • 260 de lei pentru transportul acestuia la zona de depozitare;
  • 200 de lei/24 h/vehicul taxa de depozitare.
viewscnt
Afla mai multe despre
primăria brașov
masini